2020. sze 13.

Lámpát kapott a halálzebra, de a burkolati jelekkel mi lesz?

írta: nb1er
Lámpát kapott a halálzebra, de a burkolati jelekkel mi lesz?

Bizonyára te is hallottál arról, hogy a budapesti politikai közösség élmenői átadtak egy jelzőlámpát a Budaörsi - Nagyszőlős találkozásánál. Üdvözítő, de nagyon remélem, hogy nem állnak meg ennyinél, mert a helyzet a lámpa árnyékán túl csakhamar kritikussá válik.

Kelenföld egyik ütőerén a jelzőlámpától függetlenül továbbra is a lóerőkön és persze sokszor az isteni szerencsén múlik, hogy nem történnek nagyobb balesetek. A Nagyszőlős utca kigyorsítása és a Budaörsi út lendülete keveredik ott egy pár száz méteres szakaszon. Oké, mire való a kresz, aki nem tud vezetni az maradjon otthon... Én most arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy azon a környéken, de hangsúlyosan a Budaörsi úton Budaörs felé, illetve Gazdagréti út alján:

gyakran a felismerhetetlenségig elkoptak az útburkolati jelek.

Ez persze napos, száraz időben is sok bosszúságot okoz, de este, sőt inkább esőben aztán kifejezetten megizzasztja az arra közlekedőket. Én azt szeretném kérni, hogy hangsúlyosan a Budaörsi Gazdagrét - Madárhegy - Egér út - Budaörsi piac szakaszon jöjjön ki a festékes autó és tegyék rendbe a burkolati jeleket, mert sokan reflexből, megszokásból, jó reményből vezetünk / tekerünk. 

És ez nagyon érvényes Budapest számost más szakaszára is, ahol egyszerűen nem lehet rendesen látni a felfestéseket. Ez nagyon balesetveszélyes és nem palástolható azzal, hogy aki tud vezetni, az vakon tudja a sávokat is tartani.

Most te jössz! Hol szeretnéd pótoltatni a lekopott burkolati jeleket?

Szólj hozzá

autó kerékpár